Sediul nostru
Str Națională Nr.19 Topraisar, Constanța
Email
piese.topraisar@gmail.com
Sună-ne
+40 767 748 620

Cele Mai Bune Servicii

Statie ITP

Statie ITP

La Stația ITP oferim inspecție tehnică periodică conform normelor legale, diagnosticare și reparații auto, consiliere tehnică și asistență pentru întreținerea vehiculelor. Ne angajăm să asigurăm siguranța și conformitatea autovehiculelor.

Citește Mai Mult
Service Auto

Service Auto

La service-ul auto oferim reparații, întreținere, diagnosticare și consultanță tehnică pentru autovehiculele de toate mărcile. Dispunem de piese de schimb și oferim asistență rapidă și profesională pentru nevoile clienților noștri.

Citește Mai Mult
Piese AUTO

Magazin Piese

Oferim o gamă variată de piese de înaltă calitate pentru diverse mărci și modele de vehicule. Asigurăm consultanță specializată, disponibilitate rapidă și prețuri competitive pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri.

Citește Mai Mult

Tractări

Efectuăm servicii de transport auto, transport autoturisme, transport auto de teren,transport Van-uri și transport ATV-uri, atât intern cât și internațional.

Citește Mai Mult

Asigurări

Din 2020 vă oferim cea mai bună și ușoară soluție de a încheia o poliță de asigurare. Zi de zi suntem aici să emitem asigurările indiferent că este sâmbătă, duminică, Crăciun sau Paște.

Citește Mai Mult

Înmatriculări

În general cei care sunt la prima mașină nu au cunoștințe despre înmatriculări auto. Ei nu știu ce muncă presupune tot acest proces, cât durează, de ce acte e nevoie. Aici intervenim noi.

Citește Mai Mult

© Top Auto Agro. All Rights Reserved.